Over Ons

Leuk dat je op Life Of Crypto kijkt voor jouw crypto nieuws en updates!

Life Of Crypto is opgericht door een groep jonge enthousiastelingen, met als doel je zo goed en volledig mogelijk te informeren over de crypto wereld. Wij willen via dit platform informatie aanbieden in de vorm van nieuws, handleidingen en opinie stukken.

Lees hier onder verder om meer over de auteurs te weten te komen.

Wij helpen je graag op weg!

– Life Of Crypto –

We stellen ons voor

Aad Derivaat
Begin 2014 kwam ik in aanraking met cryptocurrencies. Toen kreeg ik Bitcoins aangeboden. Helaas was ik toen niet aangehaakt, maar sinds dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen in de wondere wereld van blockchain en crypto’s. In 2016, als rookie, mijn eerste Guldens (NLG) gekocht en sindsdien ben ik “hooked” en heb ervaring in swingtraden en de technologie opgedaan.

Ooit trotseer ik de 7 crypto zeeën om de schat buit te maken met “daytraden”, maar het vergt training en ervaring om de whales te verslaan.
Als onervaren zeerover blijft deze kapitein nog aan de wal, HODL ik mijn munten en besef mij dat ik investeerder ben. Ik hoop dat je Life Of Crypto kan gebruiken om een weg te vinden in Cryptoland.

CeesCoin
Crypto enthousiast werd ik op mijn 31e, ongeveer een jaar geleden. Mijn gateway coin was de Gulden. Vanaf dat moment was mijn interesse gewekt. Verschillende emotionele achtbanen, euforische momenten en diepe depressies later, vind ik dat ik genoeg ervaring heb opgedaan om iets te schrijven en te vinden van de wereld van het digitale geld.

Opgegroeid onder de rook van Schiphol en naast de grootste bloemenveiling ter wereld was er altijd al interesse in logistieke ketens. Hier werd denk ik de basis gelegd voor mijn bovengemiddelde interesse in de digitale. Tussen de verschillende ketens door, probeer ik een balans te vinden tussen de andere zaken die ik leuk vind, zoals concerten bezoeken, voetbal en reizen. Daarnaast heb ik ook meerdere nerdish tendencies, namelijk gamen en boeken lezen.

Greet Pump
Een 29 jarige belegger die deze ontwikkelingen als een geweldige kans ziet. Waar je voorheen een behoorlijk budget moest hebben om te investeren, kun je nu al met een paar tientjes beginnen. We komen uit een tijd waar sparen voornamelijk via de bank ging, maar anno 2017 is er dus ook voor de kleine portemonnee de kans om een behoorlijk rendement over je spaargeld te krijgen. Life Of Crypto verzameld zoveel mogelijk nieuws, zodat je tot een wel overwogen besluit kunt komen voordat je investeert.

The Coinfather

Ik ben een jonge ondernemer die veelal in ze vrije tijd doet aan fitness en sport, ook een grote hobby van mij is traden. In de wonderlijke wereld van Cryptoland is het geen dag saai op de beurs, er is altijd wel beweging. Het prachtige aan de crypto exchanges is, dat je 24 uur per dag 365 dagen per jaar kan handelen. Dat is natuurlijk wel even een verschil met Wall Street die van 09:30 tot 16:00 open is.

Crypto Currency is soms gewoon een grote Zeppelin met geen koers of compas te bekennen. Gaat een munt nou stijgen of weer dalen?
Ik heb vandaag de dag een mooi portfolio opgebouwd met crypto’s zoals NEO, OmiseGo, ARK en Ethereum. Ik heb hier alles behalve spijt van want het is een van de spannendste markten waar je je op kan bevinden. Het is nooit saai in cryptoland. De ene dag gaat het UP de andere dag weer DOWN. Dit houd me scherp om zoveel mogelijk te blijven inlezen op de markt om Bitcoins bij elkaar te sprokkelen. Want de markt ligt helemaal open en er is nog zoveel te bereiken in het mooie Cryptoland.
Zoals ik het zie moet “Davinci’s Masterpiece” nog geschilderd worden.

Wil je de eerste stappen zetten naar beleggen of traden in cryptocurrencies? Kijk eens bij de Beginners Guide op deze site en houdt Life Of Crypto in de gaten voor het laatste nieuws.

– Life Of Crypto –

 

 

 

De auteurs van Life Of Crypto willen meegeven dat onze artikelen nooit en te nimmer belegging- of investeringsadviezen zijn, dit zijn enkel onze gedachtes en meningen over de ontwikkelingen en nieuwsberichten.Life Of Crypto accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.