Disclamer

© 2017 Life Of Crypto
Alle rechten voorbehouden

Hoe meer wij leren, hoe meer wij beseffen dat er nog veel te leren valt.

De auteurs van Life Of Crypto willen meegeven dat onze artikelen nooit en te nimmer belegging- of investeringsadviezen zijn, dit zijn enkel onze gedachtes en meningen over de ontwikkelingen en nieuwsberichten. Life Of Crypto accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Op deze site tref je een aantal links aan naar andere websites. Life Of Crypto is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Copyright policy

Op deze site worden zowel beelden door Life Of Crypto zelf gebruikt als beelden van derden (andere blog’s, website en social media). Life Of Crypto probeert bij iedere publicatie de juiste bron te achterhalen en te vermelden. Indien je van mening bent dat afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt zijn en/of vertoond worden op de Life Of Crypto website, eigendom zijn van jou of van jouw bedrijf terwijl dit niet of onjuist is vermeldt. Dan verzoek ik je contact met ons op te nemen. Life Of Crypto zal publicatie dan aanpassen of verwijder indien gewenst het beeld zo spoedig als mogelijk van deze website.

Het is nadrukkelijk niet toegestaan om teksten of passages uit artikelen/blogs van deze website voor privé of zakelijke doeleinden te gebruiken!
Indien je een verwijzing wilt plaatsen onder de noemer ‘Tip: lees meer op Life Of Crypto + link’ of ‘Bron: Life Of Crypto + link’ of ‘verwijzing + link’ wordt dit geaccepteerd. Hierbij mag je een link plaatsen naar het desbetreffende artikel op de Life Of Crypto website zonder daarbij passages danwel volledige teksten te gebruiken dat afkomstig is van deze site. Dit geld overigens ook voor al het beeldmateriaal. Wanneer je beeldmateriaal wilt gebruiken van derden welke zich bevind op de Life Of Crypto site wees dan zo vriendelijk om de bron vermelding over te nemen. Wij streven er naar dat de juiste bronvermelding correct is vermeld danwel de afbeelding van de website eigenaar te embedden.